Inspanningstest hardlopen

Deze test is geschikt voor iedere  hardloper die gericht is op het boeken van progressie. Ben je gezond en benieuwd naar je trainingszones dan is deze test geschikt voor jou. Vraag je je af of het verantwoord is om een bepaalde hardloopprestatie  te doen, of heb je een medische verklaring nodig voor een marathon of loop in het buitenland, kies dan een van de sportmedische testen.

Dit is geen sportmedische test en wordt dus niet vergoed. Zie hier het verschil tussen een inspanningstest voor gezonde sporters en een sportmedische test.

Deze test doe je op de loopband in het fitnesscentrum van Olympos. Na het meten van gewicht, lengte en vetpercentage begint de maximale inspanningstest. De snelheid wordt elke 4 minuten verhoogd totdat je het hardlopen niet meer volhoudt. Afhankelijk van je conditie zal de test ongeveer 20-40 minuten duren. Tijdens de test meten we je hartslag, lactaat en de subjectieve mate van inspanning. Op basis van deze meetgegevens bepalen we je omslagpunten, trainingszones en brengen we je sterke en verbeterpunten in kaart.

€ 130

1.5 uur