Inspanningstest Triathlon

Deze test is geschikt voor iedere  triatleet die gericht is op het boeken van progressie. Ben je gezond en benieuwd naar je trainingszones voor zowel het fietsen als het lopen, dan is deze test geschikt voor jou. Vraag je je af of het verantwoord is om een bepaalde fietsprestatie te doen, of heb je een medische verklaring nodig voor een cyclo, kies dan een van de sportmedische tests.

Dit is geen sportmedische test en wordt dus niet vergoed. Zie hier het verschil tussen een inspanningstest voor gezonde sporters en een sportmedische test.

Bij deze test voor je een maximale inspanningstest uit op je eigen racefiets, gevolgd door eenzelfde test op de loopband. Na het meten van gewicht, lengte en vetpercentage begint de maximale fietstest. Het vermogen wordt elke 4 minuten verhoogd totdat je de trappers niet meer rond krijgt. Na de fietstest doe je ook op de loopband een maximale inspanningstest. Afhankelijk van je conditie duurt de fiets- en looptest samen ongeveer 40-80 minuten. Tijdens de test meten we je hartslag, lactaat en de subjectieve zwaarte van inspanning. Op basis van deze meetgegevens bepalen we apart voor het wielrennen en hardlopen je omslagpunten, trainingszones en brengen we je sterke en verbeterpunten in kaart.

€ 259

2.5 uur