Inspanningstest wielrennen

Deze test is geschikt voor iedere  wielrenner die gericht is op het boeken van progressie. Ben je gezond en benieuwd naar je trainingszones dan is deze test geschikt voor jou. Vraag je je af of het verantwoord is om een bepaalde fietsprestatie te doen, of heb je een medische verklaring nodig voor een cyclo, kies dan een van de sportmedische test.

Dit is geen sportmedische test en wordt dus niet vergoed. Zie hier het verschil tussen een inspanningstest voor gezonde sporters en een sportmedische test.

Deze test doe je op je eigen racefiets. Na het meten van gewicht, lengte en vetpercentage begint de maximale inspanningstest. Het vermogen wordt elke 4 minuten verhoogd totdat je de trappers niet meer rond krijgt. Afhankelijk van je conditie zal de fietstest ongeveer 20-40 minuten duren. Tijdens de test meten we je hartslag, lactaat en de subjectieve mate van inspanning. Op basis van deze meetgegevens bepalen we je omslagpunten, trainingszones en brengen we je sterke en verbeterpunten in kaart.

€ 159

1.5 uur